keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Kokoelma 1. vuodessta

Aika on mennyt uskomattoman nopeasti, siis todella.

Vaikka muistan vielä ensimmäinen päivän, ja tuntuu, että sekin olisi ollut vasta hiljattain, huomaan, että taitoni ovat siitä rutkasti kehittyneet. Minulla ei ollut ennestään paljoa ompelukokemusta, ja siksi jännitinkin miten tulisin pärjäämään, mutta positiivisesti yllätyin: Luokallani oli myös muutama muukin tyttönen joka ei niin paljoa ollut ommellut, ja jokaisen lähtötaso otettiin hyvin huomioon. Siispä siitä stressasin turhaan.. :-)


Opin mm. ompelutarkkuutta, kaavoittamista, piirtämistä, värienkäyttöä, asiakaspalvelua (josta pidin todella paljon), työelämässä oppimista, tyylijuttuja ja rutkasti tietoa materiaaleista.

Vuosi tuntui todella kiireiseiltä ja uudelta. Etenkin aikataulut tuntui hieman kiireisiltä ja myöhästyin muutamien töiden palautusten kanssa himppuisen verran.. Kaksoistutkinto lienee osana siihen, ja muutkin vuoden mukana tulleet asiat. Silti tästä suoriuduttiin hyvin lopuun saakka, ja vielä mahtavin mielin! :-)

Tosiaan, kaikki asiakaspalveluun liittyvät asiat olivat mukavimpia. Nautin TOP-jakosta ja asiakaspalvelu tunneista. Olen tykännyt työskennellä ihmisten parissa, ja myynti jutut ovat aina kiinnostaneet. Ja vielä plussaa toi se, että pääsin todella mieleiseen paikkaan (Vilaan) TOP:iin. Vuoden aika sisäistinkin sen, että tämän kaltaiset asiat ovat ainakin yksi sellainen kiinnostuksenkohde, mitä voisin kuvitella tekeväni tulevaisuudessa.

Myös teatteriprojekti oli oikein luovanhauska kokemus! Luokkamme toimiva ryhmähenki pääsi hyvin kehityymään siihen aikaan: Jokaista autettiin ja tuettiin kiireen ja hulinan keskellä. Etenkin luokkamme Riina on ollut mainitsemisen arvoinen ilmapiirin piristäjä, muiden tukija ja tsemppaaja aina kun apua tarvitsee!
Muutenkin koko luokkamme on kyllä aivan mahtava. Olen saanut aivan ihania ja ainutlaatuisia kavereita! :-)
Haastavinta/raskainta vuodessa oli juuri aikataulut. Olen persoona, joka stressaa todella helposti ja haluaa saada kaiken tehtyä loppuun asti kunnolla, ja vielä hyvin arvosanoin. Olen aina tykännyt haasteista, ja siksi valitsinkin kaksoistutkinnon tähän rinnalle. Hyvin se on näyttänyt toimivan, ja juuri seillaista, mitä oletinkin.

Toisena asiana missä voisi olla petrattavaa, voisin mainita tarkkuuden.
Välillä jos ei keskittynyt tarpeeksi, tuli kaavoituksessa tai leikkuussa virheitä. Mutta eiköhän se oli aika inhimillistä, sitä sattuu välillä jokaiselle, mutta siihen aion kyllä kiinnittää enemmän huomiota tulevaisuudessa :-)







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti