keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Työssäoppiminen Vilassa




 
Olin todella innostunut kuullessani saaneeni paikan Vilasta! Olen liikkeen kova kannattaja ja rakastan heidän vaatteita. Ne ovat tyylikkäitä, laadukkaita sekä naisellisia, ja he ottavat huomioon
työolosuhteet.

Top-jakso meni aivan mahtavasti, työporukka oli ihanan intohimoinen ja energinen, ja ystävällistä väkeä. Tunsin heti olleeni tervetullut, ja sain opastusta hyvin, sekä neuvontaa, vaikka heillä kiirettä välillä tuppasi :)

Aluksi toki jännitin hieman sitä, miten uppoutuisin joukkoon, sillä liike on mielestäni hieno, ja myyjät kauniita ja suoranaisia supermyyjiä. En itse ollut aiemmin tehnyt myyntityötä, joten pari päivää siinä sitten hämmästelin ja opettelin talontavoille ja siitähän se lähti. Kun uskalsi heittäytyä mukaan ja luotti itseensä, niin kaikki alkoi sujua aivan mainiosti :)

Tyypillisesti purin, hälytin ja henkaroin tilattuja uutuuksia liikkeen puolelle. Oli kiva olla hyvin läsnä uusien vaatteiden tulosta, sillä sitten osasin neuvoa asiakkaita parhaiten, koska tunsin tuotteet.
Vilan siisti vaikutelma on myös tärkeää, joten järjestelin liikettä jatkuvasti kauniin ja siistin näköiseksi aina kun kädet olivat vapaana.

Voisin hyvin kuvittelevani tekeväni myyntityötä yhtä intohimoisessa ja mukavassa liikeessä kuin Vila :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti